Aspire K2

Aspire K2 – e-cigarett i behändigt format med bra smak och ånga

K2 är en vejp-penna i litet och behändigt format – trots detta levererar K2:an både bra smak och rikligt med ånga vilket gör den till en perfekt e-cigarett för den som vill byta från ”vanliga” cigaretter till e-cigg.

Startpaketet finns i två olika färger; svart batteri och svart tank och rosa batteri och metallfärgad tank.

Redan när jag öppnar boxen i hårdplast känns det att detta paket är gjord för att ge ett intryck av kvalité och paketet innehåller följande:

  • 1 X Aspire K2 tank 1.8ml
  • 1 X Aspire K2 batteri 800mAH
  • 2 X Atomiser coils – Kanthal 1.60ohm (varav en förinstallerad)
  • 1 X Micro USB kabel

Komma igång med Aspire K2

Det är lätt att montera i hop alla delarna i paketet, det enda som saknas är hur man skall fylla på e-vätskan – men efter några försök fungerar det. Men tänk på att inte fylla på för mycket eller i brännaren.

Som i alla e-cigaretter är det viktigt att vänta en stund med att använda e-ciggen efter att man fyllt på den för första gången eller när man bytt brännare – annars finns risken att vätskan inte kommit in ordentligt i bomullen och då kan den brännas.

Kvalitén på Aspire K2 är mycket bra- det enda som jag upptäckt är att det i bland kan vara svårt att skruva av locket för att fylla på vätska – en liten tång kan vara bra för att få ”rätt” grepp.

Brännare & tank Aspire K2

Tanken har plats för 1.8ml vätska och har pyrexglas vilket gör att den tål ganska tuffa tag.

Brännaren är av Kanthal med organisk bomull.

Det finns inga inställningsmöjligheter för vare sig effekt eller luftinsläpp vilket man inte kan räkna med när det gäller en sådan här enkel e-cigarett.

Smak och ånga

Smaken är mycket bra med Aspire K2 och det blir rejält med ånga vilket förvånar mig lite eftersom effekten är såpass liten.

Det skall sägas att denna e-cigarett är mest lämpad för MTL – att rökas på samma sätt som en vanlig cigarett – för den som söker DTL -(det vill säga när man drar ånga direkt ner i lungorna) finns det andra bättre modeller.

Sammantaget tycker jag att Aspire K2 är en mycket bra e-cigarett, lämplig för den som vill ”lägga cigaretterna på hyllan”.

Jag tycker personligen att de flesta smaker av e-juice fungerar bra men att man behöver 6 eller 12mg nikotin i vätskan för att få den rätta känslan.

 

Aspire K2 Startpaket
  • Lätt att använda
  • Smak
  • Ånga
  • Pris
  • Kvalité
  • Batteri
3.9

Summary

Aspire K2 är en liten och smidig e-cigarett som ger bra smak och ånga för att vara en liten enhet. Kvalitén är god och batteriet varar länge. Den enda nackdelen är att det vara lite pilligt att fylla på e-juice.

Lämna en kommentar